DMCA

Shkabaj‏

Shkabaj Inc.
Lajme، راديو، تلفزيون، فيديو، وموتي نغا كوسوفا وذي Shqiperia. 100٪ Shqip.
Ad
>inittycic

inittycicJu lumte! Nje program me te vertet i arritur. Shume i sistemuar dhe mjaft i pergjitheshem. Bravo