DMCA

Shkabaj‏ for Android

Shkabaj Inc.
Lajme، راديو، تلفزيون، فيديو، وموتي نغا كوسوفا وذي Shqiperia. 100٪ Shqip.
Ad
 • mehdilem

  mehdilem Mirë, por nese do të ketë më shumë programe televizive dhe të funksionojn me mir tv-të Fabulous!

 • lawyerstoronto

  lawyerstoronto Jo shumefunksional Problem i kahmotshum me auto rotation qi i mungon edhe videot jesin qel ne background nuk nderprehen normal. Perfect!

 • 1Phappywab

  1Phappywab Kanalet punojne me videol por jo me audio. Shtoni dhe Top Channel dhe TV Klan ju lutem. Good work, keep it high! Fantastic

 • wbzvqr

  wbzvqr Mirë qe po.. ...i postoni do portale si njerez qe kan nevoje per ndihmë, punë e mirë kjo nga ana juvë. Perfect!

 • PieplyPap

  PieplyPap Bravo Bravo shum aplikacion i mire edhe pse rtk dhe tv1chancel nuk po bajne i mir o shum

 • bilal_khan87

  bilal_khan87 Shume i mire si aplikacion veç ju lutem qe tek lista e kanaleve te perfshini Klanin dhe Top Channelin..! Atehere po qe i meriton 5 ★ Works great

 • dyssguuu

  dyssguuu I perkryer per te gjith emigrantet mund te marrin informacione te ndryshme********* Awesome

 • inittycic

  inittycic Ju lumte! Nje program me te vertet i arritur. Shume i sistemuar dhe mjaft i pergjitheshem. Bravo

 • BILLSUSHELS

  BILLSUSHELS E pa drejt ..osht mi shku ky mesash urimi krejt atyne qe e kan ket app, n'mufshi qonjav veq shkive ma mire se kjo nuk i fest e jonja, edhe qa o ma me ronsi mus e parashikoni te ardhmen e me rrejt qe viti '16 do te jet....

 • qolfmavskvc

  qolfmavskvc Wow super, keni shumë talent, pse s'pe ndrecni një program sie Tictoc ose Whatsapp? Me një Design të bukur, shikojeni Tictoc, Good

 • Slurfariatt

  Slurfariatt Shkelqyer Ky eshte aplikacioni me I mire qe te mban te informuar per gjithçka! Por tek TV mungon Top Channel!

 • merryhilly

  merryhilly #weather-information Good job!! Proud to be the first downloader and to give the first 5 star rating for this wonderful app ;)